Nasze fermy zlokalizowane są w jednej z najpiękniejszych części Polski zwanych "Zielonymi Płucami Polski". Czyste powietrze, zdrowy klimat oraz żyzność ziem, korzystnie wpływa na naszą produkcję. Dzięki tym sprzyjającym czynnikom możemy również produkować zdrową paszę dla naszych niosek, bez użycia dodatków modyfikowanych genetycznie. Nasze fermy zostały wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt produkcyjny jak sortownice jaj czy taśmociągi, dzięki czemu spełniamy wszelkie normy narzucone przez Unię Europejską. Obecnie jesteśmy jednym z największych przedsiębiorstw w branży na terenie całej Europy. |
|
HACCP jest systemowym postępowaniem mającym na celu identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności, z punktu widzenia jej jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i dystrybucji. |